Analýza vývoja zamestnanosti v poľnohospodárstve SR - Baculíková, Nina
Vývoj pracovnej sily v poľnohospodárstve Slovenskej republiky v procese transformácie národného hospodárstva na trhový systém. Základné informácie o dopade na poľnohospodársku prvovýrobu. Prehľad vybraných ukazovateľov vývoja v poľnohospodárstve SR za obdobie rokov 1989-2001.