Sociálne nerovnosti a kvalita života - Stanek, Vojtech
Obsahové vymedzenie pojmu sociálna nerovnosť. Sociálne nerovnosti a úroveň kvality života. Dôchodkové a príjmové nerovnosti. Chudoba ako spoločenský problém.