Proces outsourcingu a strategické rozhodnutia - Daňo, Ferdinand, 1959-
Outsourcing ako strategické využitie vonkajších zdrojov na aktivity, ktoré tradične vykonávajú interní zamestnanci, resp. interné zdroje. Proces outsourcingu a jeho fázy: fáza situačnej analýzy, fáza rozhodovania make-or-buy, fáza nadviazania kontaktov, fáza porovnávania a hodnotenia, fáza uzatvorenia zmluvy, fáza implementácie. Strategické rozhodovanie v procese outsourcingu.