Mikroekonomické aspekty investičného rozhodovania spotrebiteľa - Ivanová, Eva
Investície ako významná makroekonomická kategória. Otázky investovania subjektu - spotrebiteľa z pohľadu mikroekonomickej teórie. Rozhodovanie o spotrebe. Rozhodovanie o investíciách.