Globalizace terorizmu a finanční trhy - Slepecký, Jaroslav
Globalizácia terorizmu patrí medzi nežiaduce, ale objektívne a nezvratné sprievodné javy celkovej globalizácie sveta.Vplyv terorizmu na finančné trhy. Bezpečnostné riziko ako nový subsystém rizika. Obavy investorov z potenciálnych strát.