Krajine vychádzajúceho slnka vychádza scenár - Bačišin, Vladimír
Hodnotenie ekonomickej situácie v Japonsku podľa správy OECD. Chronický rozpočtový deficit a zadlženosť štátu ako podstatné prvky ekonomickej nestability. Perspektívy rozvoja internetových firiem a automobilového priemyslu.Pozitívne zmeny v obchodných vzťahoch s Čínou. Výhodné investície do spoločností s nízkou kapitalizáciou.