Slovensko už tretí rok s najvyšším rastom v regióne - Jančík, Ľuboš
Hospodársky rast z krajín V4 bol v roku 2004 najrýchleší na Slovensku. Prebiehajúce zmeny vytvárajú predpoklad na vyrovnanie životnej úrovne s Čechmi okolo roku 2010.