Prítoky Dunaja budú čistejšie - Polakovič, Ivan
Grant pre tri environmentálne mimovládne organizácie (MVO) zo Slovenska, Slovinska a Bulharska z Dunajského regionálneho projektu UNDP/GEF. Grant zameraný na znižovanie znečistenia živinami a toxickými látkami v povodiach riek Morava, Mura a Ogosta. Cieľ projektu - zlepšovanie životného prostredia dunajského regiónu. Priame zapojenie verejnosti organizovaním akcií na čistenie tokov.