Řízení lidských zdrojů a znalostní procesy - Bureš, Vladimír
Rastúci význam efektívneho spracovania intelektuálneho kapitálu, ku ktorému môže významne prispieva znalostný manažment. Jedným zo základných stavebných blokov sú jednotlivé znalostné procesy. Rozličné modely znalostných procesov. Riadenie ľudských zdrojov. Podpora znalostných procesov pri prijímaní zamestnancov. Elektronický kurz Sprievodca akademika vo virtuálnom prostredí WebCT.