Advanced Rapid Library - knižnično-informačný systém SEK - Radochová, Daniela
V septembri 2003 bol v Slovenskej ekonomickej knižnici spustený nový knižnično-informačný systém ARL (Advanced Rapid Library). Charakteristika systému. Priebeh implementácie systému. Hodnotenie prínosu systému pre používateľov knižnice a pre pracovníkov knižnice.