Licencování technologií - Ficek, Jaromír
Licencovanie technológií je špecifická činnosť pri ktorej dochádza k predaju prevažne nehmotného duševného majetku a know-how za špecifických podmienok. Rozobraný je spôsob ochrany práv k nehmotným statkom a know-how, princípy a znalosti licenčného obchodovania, elementy a úrovne licenčného obchodovania. Spôsoby financovania, výhody a nevýhody a možní účastníci licenčného obchodovania.