<The> Main issues of marketing strategy for 3G mobile services - Tokarčíková, Emese
Analýza dostupných poznatkov z predaja 2 G mobilných služieb. Určenie východzích predpokladov kľúčových prvkov marketingovej stratégie 3G mobilných služieb. Základné kategórie 3G mobilných služieb, ktoré by mohli byť ponúknuté zákazníkom. Proces tvorby marketingovej stratégie sa orientuje na identifikáciu trhových príležitostí, určenie segmentačných kritérií a definíciu jednotlivých trhových segmentov.