História a súčasnosť kapitálového trhu na Slovensku
Počiatky burzovníctva v Európe. Rozvoj burzovníctva na Slovensku. Vznik a činnosť Burzy cenných papierov Bratislava (BCPB). Členský princíp: 29 členov- komerčné banky a brokerské spoločnosti. Nákup a predaj cenných papierov. Funkcia Úradu pre finančný trh. Aktuálne správy z diania na BCPB.