Analýza online poisťovníctva - Šoltés, Michal
Využívanie informačných technológií v poisťovníctve v Európe a na Slovensku. Analýza elektronického obchodu a info-komunikačných technológií v poistení. Analýza slovenského poisťovacieho trhu. Hodnotenie Web stránok poisťovní. Charakteristika slovenského elektronického poisťovníctva. Aplikačné riešenia e-insurance do budúcnosti.