Pripravované zmeny v postupoch účtovania - Meluchová, Jitka, 1965-
MF SR pripravilo návrh opatrenia, ktorým sa menia a dopĺňajú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre poisťovne, pobočky zahraničných poisťovní, zaisťovne, pobočky zahraničných zaisťovní a Slovenskú kanceláriu poisťovateľov, ktoré nadobudne účinnosť 1. 1. 2005. Najvýznamnejšie zmeny, ktoré novela postupov účtovania prináša.