Nový keynesovský model inflace a jeho empirické ověření - Arlt, Josef
Nová keynesova Phillipsova krivka. Test platnosti novej keynesovej Phillipsovej krivky založený na princípe kointegrácie. Spôsoby overovania. Platnosť novej keynesovej Phillipsovej krivky v Českej republike.