Vývoj rozhodujúcich makroekonomických ukazovateľov a konerčného poisťovníctva v SR 1993-2003 - Vološinová, Darina
Vybrané makroekonomické agregáty, ktoré majú rozhodujúci vplyv na rozvoj poisťovníctva. Vývoj základných ukazovateľov poisťovníctva, ako aj korelácia medzi jednotlivými ukazovateľmi. Vývoj HDP. Vývoj inflácie. Nezamestnanosť na Slovensku. Vývoj nominálnej a reálnej mzdy. Vybrané ukazovatele ekonomiky SR. Bežné príjmy a výdavky v sektore domácností v Sk.