Právne princípy v EÚ/ES - Brhlíková, Radoslava
Hodnoty, zásady a princípy právneho poriadku v právnom systéme Európskych spoločenstiev/Európskej únie (ES/EÚ). Nepísané právo, kodifikované právo a všeobecne právne princípy Spoločenstva. Konvent o budúcej Európe, jeho ciele, úlohy a činnosť.