Kooperácia partnerov v distribučnom kanáli - Štensová, Antónia
Príčiny rozvoja kooperácie - vonkajšie, vnútorné. Výhody, nevýhody, resp. problémy kooperácie. Modelovanie kooperácie. Intenzita kooperácie. Dôležitosť výberu partnerov. Formy kooperácie v distribučnom kanáli: nákupné združenie maloobchodníkov a družstvo maloobchodníkov, dobrovoľný reťazec, franchising, koncesia, licencia na značku, zmluvná kooperácia medzi výrobcom a obchodníkmi. Formy kooperácie obchodných firiem v SR.