Čo sa to deje na ratingovom trhu? - Autner, Rudolf
Prípady firiem Enron a Parmalat odhalili problémy v svetových ratingových agentúrach. Transparentnosť rizika ako obchodná príležitosť v obdobiach prebytku likvidity i likvidnej nedostatočnosti na trhu. Rast významu ratingových agentúr. Zásady pre budúcu reguláciu ratingových agentúr v Európe. Regulácia zo strany štátu.