Fungovanie života na dlh - Baláž, Vladimír
Vzrastajúci trend objemu úverov obyvateľstvu na Slovensku. Predvídanie krízových situácií pri vzrastajúcom objeme úverov. Príklady hromadnej neschopnosti splácať bankové úvery (úverovýh krach - credit crunch). Príčiny rastu objemu úverov. Úverové boomy a krachy v praxi. Situácie, za ktorých dochádza k úverovému boomu. Otvorená otázka úverového boomu na Slovensku.