Environmentálne hodnoty v hodnotových systémoch - Smolková, Eva
Zmeny v spoločnosti týkajúce sa procesov súvisiacich so zmenami hodnotových orientácií. Procesy súvisiace s akceptáciou environmentálnych hodnotových orientácií a hodnotových štruktúr. Novoveká ekonomická teória a jej vplyv na filozofické i spoločenské nazeranie na hodnoty.