Vzťah medzi výmennými partnermi - zisťovanie a meranie vybraných aspektov - Richterová, Kornélia
Rozhodovanie o alternatívach obchodných partnerov, kritéria výberu a hodnotenia obchodných partnerov, metódy na výber z alternatív obchodných partnerov. Audit partnerských vzťahov, audit firemných vzťahov. Súčasť auditu partnerských vzťahov - profily obchodných partnerov. Benefity a faktory rozvoja partnerských vzťahov.