Zapadla posledná tehlička pohľad na dlhopisové trhy za posledný rok - Prokopec, Marek
Akcelerácia svetového ekonomického rastu a následný rast výnosových kriviek hlavných svetových dlhopisových trhov za obdobie jún 2003-jún 2004. Dolárové dlhopisy. Dlhopisový trh eurozóny. Slovenské korunové dlhopisy. Korporátne (podnikové) dlhopisy.