Liberalizácia poštových služieb
Štát je povinný zabezpečiť kvalitné a cenovo prijateľné poštové služby. Výber niektorých informácií z vládneho dokumentu Poštová politika do roku 2008. Stratégia poštovej politiky. Univerzálna poštová služba. Ekonomické problémy poštovej služby.