Fungování burzy s cennými papíry v ČR, Maďarsku a Polsku - Čámský, František
História burzových trhov v Českej republike, Maďarsku a Poľsku. Burzové indexy akciového trhu. Porovnanie vývoja jednotlivých búrz. Vývoj burzových indexov (PX 50, WIG, BUX). Porovnanie vývoja obchodov s cennými papiermi, dlhopismi a derivátmi.