Právne možnosti riadenia distribučnej cesty - Borguľová, Andrea
Obchodné právo, Obchodný zákonník, distribučná cesta. Voľnejšie obchodné partnerstvo - mandátna zmluva, komisionárska zmluva, zmluva o obchodnom zastúpení. Prísnejšie obchodné partnerstvo - zmluva o franšíze. Stručné charakteristiky.