Čas na audit síl a vedomostí - Chalupová, Andrea
Strata zamestnania je životnou situáciou, ktorá vytvára ťažko zvládnuteľný stres. Možno ju vnímať aj ako výzvu do ďalšieho boja o miesto na výslní. Rady pre zvládnutie situácie.