Testování efektivnosti trhu - Čámský, František
Analýza predpokladov efektívneho trhu na českom, slovenskom, nemeckom a rakúskom kapitálovom trhu. Predpoklady likvidity, kvalitná právna legislatíva a rovnaké postavenie účastníkov trhu. Testovanie a dôkazy efektívnosti trhu. Klasifikácia testov efektívnosti. Korelačné testy. Runs testy. Simulačné testy. Distribučné modely. Testy testujúce úspešnosť obchodných stratégií.