Firemní obligace jako zdroj kapitálu a BCP Praha - Kalouda, František
Význam firemných obligácií pre budúcnosť Burzy cenných papierov Praha. Aktivácia drobných súkromných investorov zo sektora domácností. Charakteristika cenného papiera zaujímavého pre domácnosti. Podpora dôveryhodnosti emitenta obligácií - audit firiem.