Hodnotenie fondov - Pilch, Ctibor, 1957-
Hodnotenie fondov ako trvalá súčasť činnosti správcov fondov. Výkonnosť fondov. Kvantitatívne a kvalitatívne ukazovatele pri hodnotení fondov. Riziko. Pojem volatilita a Sharpe ratio. Konzistentnosť výkonnosti fondu. Relatívna výkonnosť. Náklady fondu. Veľkosť, termín založenia a investičná stratégia fondu.