V čase neistoty dividenda poteší dividendu nevyplácajú len akcie - Ravinger, Vladimír
Rozdiel medzi akciovou dividendou a dividendou v poňatí podielových fondov. Dôvody, pre ktoré spoločnosti a podielové fondy vyplácajú dividendy a dôsledky, ktoré z toho plynú. Technika vyplácania dividend pri akciách a podielových fondoch. Dividenda verzus kapitálový výnos.