Reálny efektívny výmenný kurz (REER) na báze jednotkových nákladov práce v metodike ESA 95 a na báze vybraných cenových deflátorov - Belovič, Peter
Porovnanie vývoja reálneho efektívneho výmenného kurzu (REER) na báze jednotkových nákladov práce (ULC) a na báze ULC získaných z databázy ECB v metodike ESA 95. Porovnanie vývoja REER na báze ULC pre rôzne definované skupiny obchodných partnerov SR. Súhrnný prehľad vývoja REER na báze rôznych cenových deflátorov.