Biznis s drevom ovládli dlhodobé vzťahy - Haluza, Ivan
Nová tvár slovenského obchodu s drevom. Dohody medzi štátnym podnikom Lesy SR a tuzemskými veľkospracovateľmi dreva. Kvartálne kontrakty vystriedali prvé dvojročné zmluvy. Požadované kritérium pri uzatváraní zmlúv - serióznosť. V budúcnosti možnosť uzatvárania dlhodobejších zmlúv. Modernizácia štátnych lesov a nové produkty - rozvoj trhu s drevom.