Informácie o firmách - kde ich hľadať a ako ich využiť - Šebejová, Katarína
Problematika transparentnosti informácií o firmách. Zverejňovanie firemných informácií - legislatíva v EÚ a v SR. Informácie verejné, dostupné a nedostupné. Informačná pyramída. Zdroje údajov o firmách. Verejné registre. Neverejné registre. Vestníky. Verejné informácie z kapitálového trhu. Výročné správy slovenských firiem. Komerčné databázy dostupné v SR. Zdroje údajov o odvetviach.