Skúsenosti s využívaním údajov z účtovnej závierky podnikov pre zníženie podnikateľského rizika - Bakošová, Viera
Problematika zverejňovania a sprístupňovania finančných údajov a ich kvalita. Príklad využitia finančných údajov pre odvetvové analýzy. Spracovanie odvetvových finančných analýz. Problematika zverejňovania účtovných závierok v Obchodnom zákonníku (zákon č. 513/1991) a v zákone o účtovníctve - zákon č. 431/2002.