Financovanie Európskej únie - Lipková, Ľudmila
Dokončenie z č. 3/2003. Výdavky spoločného rozpočtu Európskej únie. Výdavky na spoločnú poľnohospodársku politiku. Výdavky na regionálnu politiku. Kohézny fond. Výdavky pre oblasť vnútornej politiky. Výdavky na vonkajšie akcie. Výdavky na administratívu. Rezervy a predvstupová pomoc.