Strategický profil firmy - Pitra, Zbyněk
Strategický plán firmy a jeho grafické znázornenie. Sprístupnenie stratégie firmy všetkým jej pracovníkom. Znaky konkurenčného (strategického) profilu spoločnosti: zameranie pozornosti, diferenciácia, heslo charakterizujúce výhody produktu spoločnosti. Vizualizácia strategického profilu firmy a zvyšovanie konkurencieschopnosti. Ilustračné príklady leteckej a finančnej spoločnosti.