2 percentá podielu dane, o ktorom rozhodujete vy - Stričík, Michal, 1969-
Stručná informácia o najväčších zmenách, ktoré zjednodušujú celý proces poskytovania podielu zaplatenej dane pre fyzické a právnické osoby (par. 50 zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov).