Pravidlá pre kolektívne investovanie v Európskej únii - Pilch, Ctibor, 1957-
Vznik prvej právnej úpravy regulujúcej kolektívne investovanie v Európe (Smernica č. 85/611/EHS-UCITS). Prehľad ďalších dôležitých právnych dokumentov, súvisiacich s kolektívnym investovaním.