Podniky v krizi - Rudolf, Filip
Správa amerického Inštitútu krízového riadenia o množstve podnikov v kríze. Príčiny kríz a bankrotov. Najviac postihnuté odvetvia. Finančné riadenie podniku v kríze. Situácia v Českej republike.