Co je a co není benchmarking - Trčka, Milan
Benchmarking ako súčasť postupov k dosiahnutiu podnikateľského úspechu. Meranie systémov a postupov vo vnútri organizácie. Porovnávanie s konkurenciou. Čo nie je benchmarking. Benchmarking ako nástroj pre zvyšovanie výkonnosti podniku. Benchmarking v Českej republike.