Manažerské řízení firmy na principech controllingu - Serina, Pavol
Hlavné úlohy controllera. Postavenie controllera a manažéra vo firme. Kontrolingový postoj zodpovedných pracovníkov. Kontrolingové správanie účtovníkov. Nedostatky firemných účtovných systémov. Predpoklady úspešného uplatnenia kontrolingu.