Princípy zdanenia v Európskej únii a ich vplyv na daňový systém SR - Podolinský, Vladimír
V rámci Európskej únie je uplatňovaný rozdielny prístup k priamym a nepriamym daniam. Harmonizácia daňových systémov v rámci EÚ. Daňová konkurencia medzi krajinami.