Základné oblasti vplyvu Európskej únie na rastový potenciál regiónov Slovenska - Kárász, Pavol
Poznatky o rastovom potenciáli regiónov Slovenska s osobitným zreteľom na vplyv štrukturálnej pomoci Európskej únie na tento potenciál. Charakteristika základných špecifík rastového potenciálu regiónov a kvantifikácia ukazovateľov naznačujúcich jeho doterajšie využitie. Identifikácia hlavných oblastí podpory regionálneho rozvoja v programovacom období 2004-2006 vrátane charakteristiky očakávaných výsledkov a ich význam pre ďalší rozvoj ekonomiky.