Uplatnenie franchisingu v podmienkach poštových organizácií - Rostášová, Mária
Poštová franšíza ako nová forma distribúcie poštových produktov. Uplatnenie franchisingu v podmienkach Slovenskej pošty. Základný prínos poštovej franšízy - dostupnosť v čase a v priestore. Ponuka uzatvoriť franchisingovú zmluvu by mala smerovať k tým firmám, ktoré sú v kontakte s veľkým počtom zákazníkov, napr. firmy, ktoré prevádzkujú čerpacie stanice, zmenárne a pod.