Kooperace a jejich postavení na českém trhu - Turnerová, Lenka
Rast počtu kooperácií v Čechách. Obrat významných kooperácií a ich poradie. Zatiaľ sa neobjavuje snaha združiť investičné prostriedky k budovaniu spoločnej predajnej siete alebo skladov. Nevyhnutnosť centrálnej fakturácie. Typy kooperácií. Najdlhšiu históriu majú kooperačné štruktúry v odbore potravín. Franchising.