Základné charakteristiky procesu financovania projektov
Projektové financovanie možno definovať ako získavanie finančných zdrojov na financovanie ekonomicky oddelených aktív, pričom poskytovatelia týchto prostriedkov sa primárne zameriavajú na cash flow ako základ pre úhradu dlhu a výplatu dividend. Dôvody, prečo firmy využívajú projektové financovanie. Štruktúra projektu. Fázy projektu. Účastníci projektového financovania. Riziková analýza. Zdroje dlhového financovania. Základné vlastnosti dlhopisových trhov.