Nobelova cena za ekonómiu jubiluje - Petrík, Borislav
Genéza vzniku a udeľovania Nobelovej ceny. Nobelova cena za ekonómiu - jej nositelia a zdôvodnenie konkrétnych prínosov. Rámcová klasifikácia doterajších príspevkov nositeľov Nobelovej ceny za ekonómiu.