Finančné služby oslobodené od dane z pridanej hodnoty - Mikovínyová, Katarína
Oslobodenie od dane z pridanej hodnoty v slovenskej daňovej sústave. Oslobodenie od dane zohľadňuje rôzne ekonomické, sociálne aspekty a vyjadruje zámery v hospodárskej a najmä daňovej a finančnej politike štátu. Príspevok je zameraný na finmančné služby oslobodené od dane, pri ktorých si platiteľ dane nemôže daň odpočítať a pri dodaní ktorých daň neuplatňuje.